1. dan – 11. 2. 2019

Učenci 6. razreda smo skupaj z učitelji varno prispeli v Ribnico na Pohorju v zimsko šolo v naravi. Po namestitvi v apartmaje in kosilu smo se že podali na bele strmine, kjer smo pričeli z učenjem smučanja. V večernih urah pa smo se po večerji poveselili ob zvokih frajtonaric.

 

2. dan – 12. 2. 2019

Drugi dan je bil namenjen smučanju. Pred večerjo smo zlagali origamije, po večerji pa smo se odpravili na nočni pohod do kmetije tete Lene.

3. dan – 13. 2. 2019

Tudi tretji dan smo pričeli s smučanjem. Po kosilu je sledila delavnica izdelave voščilnic za valentinovo. Ob 18. uri smo za dve uri šli na nočno smuko. Po večerji pa je sledila rojstno dnevna zabava in torta za Zalo, ki je danes praznovala svoj 12. rojstni dan.

4. dan – 14. 2. 2019

Naša zimska šola v naravi se počasi končuje. Tudi danes smo cel dan preživeli na smučišču, kjer smo zelo uživali. Po smučanju smo iz snega izdelovali srčke, nato pa se sprehodili po Ribnici na Pohorju in si ogledali njene pomembne objekte. Po večerji smo se skupaj z učenci drugih šol, ki so bili tudi v zimski šoli v naravi zabavali na valentinovem plesu.

5. dan – 15. 2. 2019

Zadnji dan smo najprej pripravili prtljago, nato pa se še zadnjič podali na sneg. Izvedli smo tekmovanje v veleslalomu, kjer je bil zmagovalec vsak, ki je prismučal v cilj. In to smo bili prav vsi. Ugotovimo lahko, da je zimska šola v naravi uspela, saj smo se vsi učenci 6. razreda naučili smučati.