Dragi učenci, drage učenke, spoštovani starši,
znašla sem se v čisto novi situaciji, počutim se kot v nekakšnem filmu, le da ta film ni ravno romantična komedija. Te dni delam od doma. Zato tudi mislim na vas in razmišljam, kako vam gre te dni, ali zmorete, ali imate podporo, napredujete pri »spopadih« z učno snovjo, ste kljub situaciji dobro razpoloženi, pomirjeni, optimistični, igrivi?
In potem seveda razmišljanje, na kak način bi vam kljub razdalji lahko pomagala, svetovala tistim, ki to potrebujete npr. glede učenja in motivacije ter organizacije za učenje, mogoče glede strahov, osamljenosti, negotovosti, morda glede tega, da ste omejeni pri treningih in druženju, glede spremenjenih odnosov s prijatelji, sorojenci, starši, glede poklicne odločitve ali samo klepet za lepši dan…
Vse, ki potrebujete pomoč, vabim, da mi na elektronsko pošto majda.podplatnikkurpes@osormoz.si napišete, da potrebujete pomoč ali na kratko opišete, vašo težavo. Prav bo, če boste ob podpisu navedli še vašo telefonsko številko. Odgovorila vam bom, ali pa se bomo slišali po telefonu.
Kar pogumno. Tu sem za vas, saj to veste. Pedagoginja Majda