Ponedeljek – 7. 6. 2021

Prvi dan LŠN je za nami. Po prihodu smo se najprej namestili v sobe, nato okrepčali s kosilom, zatem pa v bazenu preverili naše plavalno znanje. Poopoldanskemu počitku sta sledila večerja in sprehod do pokopališča školjk, kjer smo se pomerili v metanju žabic. Lepo pozdravljamo naše najdražje in se že veselimo jutrišnjih dogodivščin.


Torek – 8. 6. 2021

Drugi dan v LŠN smo začeli z jutranjim tekom do školjčišča in razgibavanjem na pomolu. Obiskali smo naravni rezervat Škocjanski zatok. Po kosilu smo reševali delovne liste, pisali v dnevnike, opazovali vreme in pospravljali sobe. Nato smo pilili tehnike plavanja v olimpijskem bazenu in morju. Po večerji je sledila poslikava kamenčkov, ki smo jih sami nabrali ob in v morju. Veselimo se jutrišnjega plavalnega dne in večera s Trivio.


Sreda – 9. 6. 2021

3. dan: Vodne dogodivščine
Po zajtrku sta ekipi Sidro in Jadro najprej pilili tehnike prsnega plavanja in kravla, nato pa vadili reševanje iz vode. Ekipi Sonce in Oblak sta prosto plavali v morju, fitnesirali, igrali odbojko in namizni tenis. Po dveh urah smo se menjali. Po kosilu nas je obiskal gospod ravnatelj in nas razveselil z jagodami in s čokolado. Z vodnimi igrami smo nabrali energijo za kviz Trivia, na katerem je zmagala ekipa Ribič Pepe. Fotografije zmagovalcev bodo jutri.


Četrtek – 10. 6. 2021

Kar ne moremo verjeti, da se jutri vračamo domov. Danes smo preživeli dan poln fency dogodivščin: – zajtrk na ladji, – spoznanje, da je sol morje, ki ni moglo nazaj na nebo, v Sečoveljskih solinah, – Piranski akvarij, – srednjeveški Piran, kjer smo poskusili najboljši sladoled – Samorog, – vožnjo z ladjico nazaj. Potem pa vrhunec dneva – čisto prava Ribič Pepe in Jože Potrebuješ. Skoraj smo pozabili povedati, da smo še plavali v morju in bazenu. Večer pa zaključujemo z zabavo. Vračamo se polni doživetij in lepih spominov.


Petek – 11. 6. 2021

Danes pa še zadnje športne aktivnosti in nato slovo od morja.
Dragi naši, prihajamo.